סדנת צילום עם מים

בלוני מים מתפוצצים ושאר ירקות

בואו לעשות צילום שהוא גם כיף חיים! 

נפוצץ בלונים ונזרוק ירקות למים, למגוון צילומים מגניבים. 

הצילומים בשימוש פלאשים – על המצלמה ופלאשים חיצוניים

המפגשים נערכים בקבוצות קטנות עד 10 משתתפים, בשוהם.  

ליווי במהלך הצילום בו נוודא שכל משתתף מצליח להוציא תמונות טובות! 

הסדנאות הבאות:

יום חמישי 30/10 בשעה 18:30 בשוהם – 290 ש"ח למשתתפ/ת


* קיום הסדנאות תלוי במינ' משתתפים. במידה והסדנה לא תתקיים התשלום יוחזר. 

*ניתן להזמין את הסדנה לקבוצות סגורות במיקומים שונים (בתי ספר, מועדוני צילום ועוד) ניתן ליצור קשר לפרטים.  

מעוניינים בפרטים נוספים ?
מספר המקומות מוגבל - מהרו להרשם >>

*הצילום לא דורש ידע מוקדם בנושא, אך דורש היכרות עם המצלמה – עבודה עם צמצם, תריס ו-איזו.
מומלץ להגיע עם מצלמת DSLR\מירורלס (לא משנה אם CROP או FF), או עדשות בטווחים שבין 70-200MM (לא חייב עדשה 70-200) 

*הסדנה מיועדת ל 5 עד 10 משתתפים בלבד.

הסדנה יכולה להתבטל במידה ומזג האוויר לא יאפשר צילום, או אם לא יהיו מספיק נרשמים. במידה והסדנה תתבטל – יוחזר התשלום במלואו.
*תשלום – התשלום בכרטיס אשראי. ביטולים – עד שבוע לפני הסדנה – ניתן לבטל. עד 72 שעות לפני הסדנה – החזר של 50% לאחר מכן לא יינתנו החזרים.

סקירת פרטיות

אתר אינטרנט זה משתמש בקובצי Cookie כדי שנוכל לספק לך את חוויית המשתמש הטובה ביותר האפשרית. מידע על קובצי Cookie מאוחסן בדפדפן שלך ומבצע פונקציות כגון זיהויך כשאתה חוזר לאתר שלנו וסיוע לצוות שלנו להבין אילו חלקים באתר אתה מוצא הכי מעניינים ושימושיים.